Kommande utställningar

22-24 november Per Sonerud målar musiken av Bo Kaspers Orkester

Per Sonerud, f. 1952, startade sin professionella karriär som konstnär för fem år sedan. Målat har han gjort hela sitt liv, men det var då det startade på allvar med målningar som såldes runt hela världen. Vintern 2019 spelade Bo Kaspers Orkester i Hudiksvall. De bodde då på Hotell Strandpiren, och där finns ett stort antal av Soneruds verk att beskåda. De fastnade för målningarna och tog omedelbart kontakt för ett samarbete. Resultatet av detta samarbete visas nu i samband med releasen av albumet 23:55. Per Sonerud har målat samtliga låtar. Ett unikt samarbete ni inte bör missa.

Öppet 22/11 till 24/11
Öppettider 12:00 - 18:00

 

29 november - 1 december Carina Norrgård & Lisa Rondahl Pedersen

Fotograf Carina Norrgård och Silversmed Lisa Rondahl Pedersen presenterar gemensamma utställningen Flower Power. Carina och Lisa träffades genom silversmidet och har tidigare haft gemensamma utställningar. ”Blommor betyder mer än skönhet. De symboliserar också kärlek, hopp, förgänglighet, liv och död.”

Utställningen pågår helgen 30 nov – 1 dec

Lördag öppet kl 12 – 20
Söndag öppet kl 12 - 18

 

4:e December - Miranda och Kajsa Frisk "TUSENHUNDRASEX"

Det maximala, det mesta, det absolut största som finns: Tusenhundrasex. Så resonerade Miranda Frisk som fyraåring. Sedan dess har det blivit en gemensam symbol för systrarna Kajsa och Miranda Frisk. Under de senaste åren har de både individuellt och tillsammans utvecklat ett stort intresse för analogt fotografi. I utställningen TUSENHUNDRASEX presenteras svartvita analoga bilder från deras liv i Barcelona där de bott tillsammans i en liten lägenhet. Bilderna berättar om en tid som är maximalt laddad, nästan elektrisk, men samtidigt också en vemodig brytpunkt mellan ungdom och vuxenliv. 


Öppet endast 4 december kl 16:00-21:00 


6-8 december Kornet kollektiv 
Kornet kollektiv består av en samling passionerade dokumentärfotografer. Gruppen startades med syftet att skapa ett sammanhang där fotografer tillsammans kan dela, inspirera och utvecklas. De visade i juni 2019 sin första gemensamma utställning på Korn. Sen var det ytterligare en i september och nu är de tillbaka igen och de blir allt fler och mer och mer för varje gång.

© Galleri Korn 2019
Design by  Edward Caissie.