Kommande utställningar

5-11 juli Joar Vestergren "Fotonihilism, eller vad är ett gott liv?"

I svallvågorna av psykisk ohälsa och efter ett uppbrott med sin tidigare partner djupdyker Joar i sitt fotografiska inre för att hitta syfte och vad det kan innebära “att leva ett gott liv”.

I Fotonihilism bearbetar Joar sin ambivalenta relation till omvärlden och sitt egna mående. Med hjälp av fotografi skildrar han den kaotiska värld som utspelar sig inför hans ögon: Det är misantropi och hopplöshet blandat med dokumentation ur vardagen, fest, glädjerus och gråt. Det antagligen livslånga projektet blir en rå romantisering av livets eviga lidande allt medans han skrattar döden i vitögat.

“Såhär ser min värld ut. Det här är mitt liv och det är ett gott liv.”

Joar Vestergren är bosatt i stockholm och verksam som konstnär och fotograf. Han går för närvarande en projektkurs inom fotografi på Forsa Folkhögskola.  

Hemsida: Joarvn.com
Instagram: Joarvn

Utställningen är öppen 5-11 juli mellan kl 13-20 
Observera att vi släpper in 2 gäster åt gången i lokalen 


25-29 augusti Catrin Zubicky Villafranca

Catrin Zubicky Villafranca hälsar er välkomna in för att dela de känslor och stämningar som dyker upp när hon målar. "Det är spännande att se vad ens inre bjuder på när du ger dig tid att skapa. Det är också ett sätt att bearbeta händelser i livet och möten med människor jag träffar eller önskar jag hade fått möta"
Catrin Zubicky Villafranca är utbildad hantverkspedagog på Nyckelvikskolan och Stockholms konstskola. I dag driver hon en konstateljé för personer med särskilda begåvningar. Målningarna är gjorda i vattenbaserad olja på råa ark eller duk. ” 
Vernissage Onsdag 25 augusti kl 16-19 

Torsdag  26 augusti kl 12-19
Fredag    27 augusti kl 13-19
Lördag    28 augusti kl 11-19
Söndag   29 augusti kl 11-16

© Galleri Korn 2021
Design by  Edward Caissie.