Just nu

Kära konstälskare!

Det är en riktgt tråkig, tuff och trist situation vi befinner oss i dessa coronatider. Men i dagsläget har vi fortfarande galleriet öppet så långt som möjligt och helt beroende av våra konstnärers egna beslut. Vi kommer visa utställningar under våren men det är dock lite mer sporadiskt än vanligt. Lokalen rymmer inte några stora folkmassor och därtill är den väl ventilerad och dörren står öppen under öppettiderna.

Vi har valt att flytta april månads samtliga utställningar till senare i höst pga den oro för smitta som finns i samhället just nu. Vi vill, precis som alla andra, uppmana er att inte gå ut och träffa folk om ni känner er skruttiga på något sätt. På Galleri Korn finns det möjlighet för gäster att tvätta sina händer med tvål och vatten om man så önskar.

Har ni tänkt gå på någon av våra vernissager så fundera på om ni istället ska göra ett besök under veckan då det kanske är lite mindre folk i lokalen. Konstnärerna finns på plats under hela perioden och chansen att faktiskt få lite tid att prata med dem om deras konst är större under veckodagarna.

Var rädda om er och ta hand om varandra! 

© Galleri Korn 2020
Design by  Edward Caissie.