Just nu

6-11 juni Micael Kallin & Erik Arnell visar Sâo Paulo at Night

 

Micael Kallin och Erik Arnell har sedan början av 2000-talet haft ett tiotal fotoutställningar i Sverige och Europa samt har nu två pågående parallella utställningar i São Paulo, Brasilien. De har tillsammans skapat ett flertal fotoböcker. Mellan den 6-11 juni visar de ett antal bilder från projektet Sâo Paulo at Night!

Micael Kallin är journalist och har bland annat producerat dokumentärer för SVT och TV4 samt arbetat som reporter på Dagens Eko och Dagens Nyheter. Parallellt med journalistiken har Micael arbetat med fotoprojekt och fotograferat sedan mitten av 1980-talet.

Erik Arnell är utbildad dansare i New York där han också arbetade som koreograf för dans- och musikshower, de senaste åren har han främst arbetat med olika fotoprojekt tillsammans med Micael.

Öppettider
6 juni - 11 juni
kl 12.00 - 19.00
Vernissage Tisdag 6 juni kl 12.00 - 19.00.

 

 2-5 juni - Micael Kallin & Erik Arnell visar "Infinity"

Micael Kallin och Erik Arnell har rest i ett femtiotal länder, med på resorna har alltid varit en professionell kamerautrustning och tidigare även mängder av filmrullar. Fotoutställningen och fotoboken "Infinity" tar oss till otillgängliga platser som Lençóis Maranhenses och Jericoacoara i Brasilien och till en av världens vackraste skärgårdar Bazaruto i Mozambique. Här finns också Rio de Janeiros och Kapstadens mäktiga bergsmassiv som ramar in städerna på ett likartat sätt, andra vackra bergsområden är Anderna, på vägen mellan Chile och Argentina. Utställningen visar också den afrikanska natursköna savannen och Nordafrikas karga kustområden med vackra städer och omgivningar som Marockanska Essaouira. 

Öppettider: 2 juni - 6 juni kl 12.00 - 19.00.
Vernissage lördag 3 juni kl 12.00 - 19.00.

 

 

 

 

© Galleri Korn 2012
Design by  Edward Caissie.