Gotland

På grund av den tragiska coronakrisen tar vi det lite försiktigt med lanseringen och öppnandet av vår nya lokal och avvaktar helt enklet lite med detta.

Men när allt har lugnat sig hoppas vi att vi inom en snar framtid ska kunna starta upp den nya verksamheten på Gotland. Den kommer då att vara lokaliserad på Gisslause Lammgård som ligger på norra gotland och under sommrarna har ett stort antal turistbesök. Där har vi under flera år arbetat med att bygga om en gamal vedbod till lokaler som ska passa för Café och Galleri, och tro det eller ej men nu börjar det faktiskt ta form.

Exakt hur verksamheten skall bedrivas och vilka förutstätningar som ska gälla för konstnärerna som ställer ut där är inte helt beslutat ännu, men har du en gång ställt ut på Korn i Sthlm så blir det ett steg närmare en utställning på Gotland. Är du nyfiken och tror att dina konst skulle passa bättre på Gotland än i Stockholm så tveka inte att höra av dig. 

 

     

 

Vi jobbar på att få vår gästbok att funka. Det vore toppen om du ville testa att lämna ett meddelande så får vi se hur det går.

© Galleri Korn 2020
Design by  Edward Caissie.