Flingor

En kall vinterkväll i november 2009 påbörjade Kristina Gellerstedt projektet med flingorna, som då hade arbetsnamnet "A summer fling". De första resultaten visades sedan i en samlingsutställning på Galleri Aguéli vid Mariatorget i Stockholm i januari 2010. En av flingorna började så småningom fungera som Galleri Korns logga. 

Under våren tillkom allt fler flingor och i juli 2010 visades en större utställning på Galleri Korn. Intresset växte i takt med att de blev fler och många av dem hittade nya hem hos konstintresserade runt om i landet. Under vintern 2010 gjordes en affisch i samarbete med "Put it on your wall".

Våren 2014 visades bilderna i Berlin. I samband med detta användes galleriet som studio och ett antal tyska modeller anmälde sig till projektet vilket fortsatte framåt.

I mars och april 2017 visades flingorna åter upp på samlingsutställningen Fria Fotografers Filial på Kulturhuset i Stockholm och under åren som gått har de sen fortsatt att visats på olika platser runt om i Sverige. Bilderna blir fler och fler och de finns i dag i tre olika storlekar; 15x15 cm, 25x25 cm och 50x50 cm. Affischerna med 12 flingor på har måttet 40x60cm. Vill du veta mer om bilderna så tveka inte att höra a dig. Klickar du på bilderna nedan får du se dem något större.

 

 


(Lämna tom)
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Galleri Korn 2023