Flingor

En kall vinterkväll i november 2009 påbörjade Kristina Gellerstedt projektet med flingorna, som då hade arbetsnamnet "A summer fling". De första resultaten visades sedan i en samlingsutställning på Galleri Aguéli vid Mariatorget i Stockholm i januari 2010. En av bilderna väckte mycket uppmärksamhet och så småningom började den fungera som Galleri Korns logotyp.

Under våren tillkom fler flingor och i Juli 2010 visades en större utställning med flingor på Galleri Korn. Intresset växte och flera av dem hittade nya hem runt om i staden. Under hösten/vintern 2010 gjordes en affisch i sammarbete med "Put it on your wall"

Våren 2014 ställde Kristina ut bilderna i Berlin och passade då på att använda det lilla galleriet som studio. Ett antal tyska modeller anmälde sig och projektet fortsatte frammåt.

I mars-april 2017 visades flingorna på samlingsutställningen Fria Fotografers Filial på Kulturhuset i Stockholm och under åren som gått har de fortsatt att visats på olika platser runt om i Sverige. Bilderna fins i tre olika storlekar; 15x15 cm, 25x25 cm och 50x50 cm och alla har en upplaga om 50st. Det finns också affischer med 12 flingor, måtten på dessa är ca 40x60cm. 

Vill du veta mer så tveka inte att höra a dig. Du kan också klicka på bilderna för att se dem något större.

 

 

 


(Lämna tom)
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Galleri Korn 2021
Design by  Edward Caissie.