A Summer Fling

En kall vinterkväll i november 2009 påbörjades projektet "A Summer Fling". De första resultaten visades sedan i en samlingsutställning på Galleri Aguéli vid Mariatorget i stockholm i januari 2010.

En av bilderna väckte mycket uppmärksamhet och diskussion och så småningom fick Korn sin ny logga med just denna bild som utgångspunkt.

Under våren tillkom det fler flingor och i Juli 2010 visades en större utställning med ca 16 fotografier på Galleri Korn."A SUMMER FLING", Är en serie fotografier i grafisk form av Kristina Gellerstedt som visas på Galleri Korn under sommaren 2010. Välkommen på vernissagefest och fira 16 nya flingor. Fredag den 18:e med start kl 18.00

Intresset för flingorna växte och flera av dem hittade nya hem runt om i staden.

 Under vintern 2010 gjordes en Affisch i sammarbete med projektet "Put it on your wall"

Våren 2014 blev Kristina och Flingorna inbjudna till en utställning i Berlin. Där Kristina också passade på att använda galleriet som studio och fotograferade några frivilliga Tyskar som ville posera för nya bilder.

 

 

Är du själv intresserad av att bli en flinga eller vill du köpa fotografier att hänga på din vägg så hör av dig för mer information. Kanske vill du ha en snygg affisch i stället för ett fotografi? På plats i galleriet kan du köpa en affich för endast 100kr. 


 

 

I evigheten är våra liv en millisekund, ett unikt DNA-mönster som avtecknar sig mot universums brus. Vår existens är likt en snöflingas form lika oförutsägbar, lika oväntad och lika vacker som det livet glömmer att berätta för oss om hur, varför och varthän? I det korta ögonblick av varande närvarande byter vi mönster och ett nytt lika unikt liv uppstår att förgylla kosmos med sin vackra form, sin särart och sina frågor! Är vi och vårt varande menade att vara förmer än snöflingor som samlas till drivor och sedan smälter i evighetens solstorm? 

 

 

 Nedan visas några av flingorna lite närmare. Klicka på bilderna för att se dem förstorade.

 
 

 

© Galleri Korn 2012
Design by  Edward Caissie.