Flingor

En kall vinterkväll i november 2009 påbörjades projektet "A Summer Fling". De första resultaten visades sedan i en samlingsutställning på Galleri Aguéli vid Mariatorget i stockholm i januari 2010.

En av bilderna väckte mycket uppmärksamhet och diskussion och så småningom fick Korn sin ny logga med just denna bild som utgångspunkt.

Under våren tillkom det fler flingor och i Juli 2010 visades en större utställning med ca 16 fotografier på Galleri Korn."A SUMMER FLING", Är en serie fotografier i grafisk form av Kristina Gellerstedt som visas på Galleri Korn under sommaren 2010. Välkommen på vernissagefest och fira 16 nya flingor. Fredag den 18:e med start kl 18.00

Intresset för flingorna växte och flera av dem hittade nya hem runt om i staden.

 Under vintern 2010 gjordes en Affisch i sammarbete med projektet "Put it on your wall"

Våren 2014 blev Kristina och Flingorna inbjudna till en utställning i Berlin. Där Kristina också passade på att använda galleriet som studio och fotograferade några frivilliga Tyskar som ville posera för nya bilder.

 

Är du själv intresserad av att bli en flinga eller vill du köpa fotografier att hänga på din vägg? Kanske vill du ha en snygg affisch med tolv flingor på i stället för ett fotografi? Använd kontaktformuläret vid sidans slut. Nedan visas några av flingorna lite närmare. Klicka på bilderna för att se dem förstorade.


(Lämna tom)
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Galleri Korn 2018
Design by  Edward Caissie.